מגיל צעיר נחשפים הילדים לשלל משקאות ממותקים.
החל ממשקאות מבוססי חלב או פירות.
כמות הסוכר במשקאות אלו עצומה.
הסוכר מאוד ממכר ומהווה אלטרנטיבה לשתיית מים.
כאשר מתרגלים לשתות משקאות עם כמות כה גדולה של סוכר,
הגוף מיחס לפירות טבעיים תכונות של חוסר מתיקות.
פתאום הפירות לא טעימים וכך גם נמנעים מצריכתם.
לסוכר נזקים ארוכי טווח לבריאותנו ובהם:
אנרגיה זמינה אך קצרת טווח שגורמת להשמנה.
פגיעה ביכולת הריכוז במיוחד בילדים.
היפראקטיביות.
עליה ברמת האינסולין הנדרש לפרק את הסוכר.
אינסולין רב מאיץ את צמיחת תאי השריר סביב העורקים ובכך מעלה את לחץ הדם.
בעולם המערבי המרבה בשתיה ממותקת, הסכרת הפכה למחלה נפוצה גם בגילאים צעירים.
הפתרון טמון במעבר לשתיית מים כמשקה עיקרי.
כיוון שהמים בברזים מכילים כלור כדי למנוע זיהומים, טעמם נפגע.
הטעם של הכלור מרתיע אנשים מצריכת מים שוטפת.
הפתרון מגיע בסינון הכלור והלכלוכים שמגיעים בצנרת.
ברי המים המכילים סננים הפכו לפיכך למוצר חשוב בכל בית.
טעם המים המשופר מקל על כל המשפחה לצרוך יותר מים ולשמור על בריאותה.